Roliga citat berättade av komiker och andra skämtare

Det finns en hel rad roliga citat som berättats genom historien. Det kan vara citat som några från den klassiska världen som antiken en gång myntat och inte riktigt avsett att vara roligt förrän vi idag tycker precis det. Eller så kan det vara författat av någon modern skämtare, så kallad komiker. Det kan vara okända liksom kända personer som en gång yttrat dessa gyllene ord och de finns för dig och alla andra idag att ta del av. Det är ju lite så citat fungerar. De håller i tiden. De finns trots att den som kommit på att just sätta ihop orden till ett så roligt citat en gång i tiden, och de finns nu. För dig att skratta, och för dig att dela med dina vänner och din familj så att ni ska ha kul idag. Även om idag är en dag två tusen år senare. Det finns säkert citat på väggar, i så kallade grottmålningar, som vi inte kan tyda idag. Och det är ju synd.

Roliga citat på nätet

Vi kan inte tyda alla grottmålningar som människan hittat efter att andra människor levt och skrivit dem för tusen år sen. Men vi kan däremot med enkelhet läsa citat som finns på nätet. Testa din förmåga att läsa roliga citat här. Det är ingen grottmålning, utan en sida som samlar fullt av roliga citat att bläddra bland. Det är lite som en bilderbok för vuxna som letar efter något kul att fördriva sin tid med. Och det kan du också göra. Om du frågar efter en anledning så är den just – för att det är kul!

De bästa citaten genom historien

Det är kul att skratta och det är oftast kul att lära sig något nytt. Speciellt om det är något kul, lättsamt eller positivt. Här finns en massor av just det så att man slipper fundera på allt svårt som finns att fundera på i livet. Man kan skratta bort tiden istället en stund. Se det som en form av terapi, skratterapi. Roliga citat kan få dig att skratta liksom vanliga citat faktiskt. Och här finns en massor av så kallade vanliga och klassiska citat. Moderna liksom klassiska som alla delar att de är en av de bästa citaten i historien. Se själv! Se själv och läs dem och se vad som händer. Drar du på smilbanden? Knakar käken till efter att ha varit stel en lång tid? Vaknar du upp morgonen efter, inte med en baksmälla, utan med träningsvärk i magmusklerna? Ja då måste man säga att det varit ett riktigt roligt citat du läst eller hört. Citat du kan berätta för andra för att få dem att känna lika dant. Eller bara behålla för dig själv när du vill ha lite egentid. Och letar du efter fler goda stunder kan det vara en bra grej att veta att här finns skämt så att du kan hålla dig i flera veckor framöver. Kolla in de olika kategorierna och skratta till eller skratta riktigt högt.