Willys matkasse

I över 40 år har Willys försett Sverige med mat till bästa möjliga pris. Deras affärsidé, och hemligheten bakom deras succé, är att de erbjuder Sveriges billigaste matkasse.

Med tiotusen varor från hela värden i sortimentet har lågprisjätten ett av Sveriges bredaste utbud av dagligvaror. Du kan hitta butikskedjan på över 200 platser i landet, från Trelleborg i söder, till Kalix i norr.

Willys låga priser

Willys låga priser är inget hinder för deras starka miljöprofil. Naturskyddsföreningens kriterier för miljömärkning Bra Miljöval uppfylls av samtliga Willys butiker. Det betyder att Willys arbetar med att effektivisera både avfallshantering och energiförbrukning i butikerna.

Lågprisjätten erbjuder inte en färdigpackad matkasse, utan här får du istället möjlighet at självfylla kassen, eller kassarna med de varor som du har behov för.

HelloFresh

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Middagsfrid

middagsfrid-matkasse

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Matkomfort

matkomfort

Barn
Familj
Gluten-och laktosfri
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

LINAS

linas matkasse

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Willys matkasse 40 år

Willys online butik erbjuder ett brett sortiment av basvaror, charkuterivaror, frukt och grönt, skönhetsprodukter, bröd, snacks, färdigmat, eller vegetariska produkter.

Dessutom erbjuder Willys tobaksvaror, lotter och trädgårdsartiklar, även dem till deras förmånliga priser. Skulle du ha behov av varor som du normalt hittar på apoteket så har Willys även de vanligaste receptfria läkemedlen. Perfekt när influensan plötsligt slår till och du inte kar kraft och ork att ta dig till vare sig till apoteket eller mataffären.