Linas Matkasse

CITY GROSS

Barn, Ekologisk, Flexitarian, Glutenfri, 

Laktosfri, Vegetarisk,Viktminskning

3-5

dagar

249 kr

1

Matkomfort

Barn

Familj

Gluten-och laktosfri

Vegetarisk

3-5

dagar

299 kr

2

COOP

Barn

Familj

Snabblagad

Vegetarisk

3-5

dagar

250 kr


3

MARLEY SPOON

Barn

Familj

Snabblagad

Vegetarisk

3-5

dagar

399 kr


4

Middagsfrid

Barn

Familj

Snabblagad

Vegetarisk

3-5

dagar

299 kr

5

LINAS

Barn

Familj

Snabblagad

Vegetarisk

3-5

dagar

299 kr

6

MAT.se

Barn

Familj

Snabblagad

Vegetarisk

3-5

dagar

299 kr

rabttkod


7

SIMPLEFEAST

Barn

Familj

Snabblagad

Vegetarisk

3-5

dagar

250 kr


8

Linas Matkasse är en av Sveriges mest populära matkassar, och framgången är inte så svår att förstå. Under sina snart tio år på marknaden har syskonparet Lina och Niklas utvecklat ett brett utbud av hälsosamma matkassar. Linas Matkasse erbjuder verkligen något för alla smaker.

Vad sägs, till exempel, om en barnanpassad kasse, som kan fås som laktosfri eller glutenfri, en riktig vardagshjälte för den tidspressade barnfamiljen. För den som vill minska på köttkonsumtionen finns både ett vegetarisk och ett flexitarian alternativ. Är du istället en av dem som tenderar att alltid lagar samma mat, mest på grund av brist på inspiration? Då är kanske inspirationskassen något för dig? Oavsett val så får du en välfylld och välplanerad kasse, levererad direkt till din dörr.

Kassen levereras komplett med ingredienser och recept, redo att tillagas. Storleken på kassarna är som standard tre till fem middagar till 4 personer, men flera av alternativen kan också fås i andra storlekar. Kundundersökningar har visat att flest kunder föredrar att få en kasse var annan vecka, och att de däremellan själv vill köpa in och planera matlagningen, vilket Linas Matkasse har anammat.

Vill du också få mer tid till annat? Slå till på en matkasse från Lina.

  • Linas Barnkasse
  • Linas Originalkasse
  • Linas Originalkasse Ekologisk
  • Linas Vegetariska matkasse
  • Linas Flexitariankasse
  • Linas Lättlagade matkasse
  • Linas Inspirationskasse

Det pålitliga originalet – Linasmatkasse

När linasmatkasse grundades 2008 så var det faktiskt inte särskilt många i Sverige som hade hört talas om matkassar. Utkörning av färdigkomponerade matkassar till privatpersoner var helt enkelt så pass ovanligt att det endast förekom i begränsad utsträckning. Linas Matkasse ändrade på detta och gjorde det möjligt för ett stort antal personer att prenumerera på matkassar och få leverans ända till dörren. Med tiden har de kommit att utöka sitt utbud och kan numera erbjuda ett flertal spännande och unika matkassar.

Både omväxlande och traditionell

Med linas matkasse recept så har man att välja mellan såväl klassiska som mer inspirerade maträtter. Kassarna är särskilt utformade för att vara så pass varierade att middagarna aldrig blir tråkiga. Med alternativ som passar hela familjen har man stora möjligheter att förenkla sin matmässiga vardag utan att riskera att den blir förutsägbar. Med en omväxlande linas matkasse meny så kommer ni att kunna både utmana era smaklökar och få chansen att uppleva gamla givna favoriter.

Om du vill få större variation i din kost och minska mängden kött så är linas flexitarian ett perfekt alternativ. Kassen innehåller en rätt baserad på fisk, två vegetariska rätter och en middag baserad på kyckling eller kalkon. Detta gör att du kan undvika rött kött och samtidigt göra din vardag lite mer vegetarisk utan att gå all in. Är du däremot vegetarian eller vill testa hur det känns att utesluta kött så kan du med fördel välja linas matkasse vegetarisk som endast innehåller vegetariska middagar. Den är garanterat fri från kött, fågel och fisk.

Har man en kräsen familj eller barn som helt enkelt föredrar klassiska svenska recept så kommer man aldrig att svikas av linas matkasse barn. Den är tillgänglig som kasse för tre eller fem dagar och innehåller traditionellt barnvänliga rätter som ibland varvas med något enstaka lite mer vågade val, vilket gör att ni även får chansen att tillsammans testa något nytt.

Lever Linas Matkasse fortfarande upp till förväntningar?

Marknaden för matkassar har vuxit och det är numera ett stort antal företag som erbjuder detta alternativ. Därför är det knappast en hemlighet att konkurrensen har ökat. Linas Matkasse är knappast längre ensam på marknaden. Detta har fått många att fundera på huruvida de fortfarande är ett bra och prisvärt alternativ. Linas har gjort sig kända för att erbjuda väldigt stora möjligheter till variation, och de har förmodligen ett av marknadens mest omväxlande utbud av middagar.

När man väljer Linas Matkasse kan man därför vara säker på att få väldigt stor kontroll över sin matlagning. Vill man göra det enkelt för sig är det bara att välja deras klassiska kassar. Om man däremot vill ha eget inflytande så kan man med fördel på egen hand byta ut vissa recept i kassarna eller välja något utav deras kassar som går att komponera på egen hand. Tack vare en snabb och smidig hemsida är det enkelt att hantera sina beställningar. Möjligheten att själv välja vilken utsträckning man vill påverka utformningen av kassarna gör Linas Matkasse till ett av de mest flexibla alternativen på marknaden.