ICA Matkasse

ICA matkasse är här för att förenkla din vardag! Oavsett om du är laktosintolerant, glutenintolerant, vegetarian, finsmakare eller har en förkärlek för nya spännande smakkombinationer så erbjuder ICA något för dig.

De sex unika alternativen har alla det gemensamt att de är fyllda med hälsosamma råvaror och levereras med spännande, välplanerade recept. ICA har dessutom en smart funktion för dig som är så nyfiken på kommande meny att du inte kan vänta till kassen levereras.

Rabattkod ica matkasse

Alla recept läggs ut på hemsidan i förväg, och du kan enkelt tjuvkika på kommande recept om du har lust. Skulle du vilja prova en ny typ av kasse, eller gå tillbaka till en gammal favorit, så kan du enkelt ändra din beställning, även det via hemsidan.

Middagsfrid

middagsfrid-matkasse

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Matkomfort

matkomfort

Barn
Familj
Gluten-och laktosfri
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

LINAS

linas matkasse

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Här kan du även ändra storlek, eller hur ofta du vill ha kassen levererad. Planerar du att åka bort? Inga problem! Du har alltid möjlighet att pausa din kasse, om du skulle behöva. Du loggar bara in på hemsidan, när du vill.

Skulle du ha fastnat för en favorit bland alla nya recept, men tappat bort det medföljande receptkortet så kan du lätt hitta dem igen via ICA:s hemsida. Där kan du hitta recept så långt tillbaka i tiden som från 2012.

Brett utbud och prisvärda alternativ- ica matkasse pris

ICA har sedan början av 1900-talet varit en av Sveriges allra största dagligvarukedjor. I modern tid så har ICA-koncernen i väldigt stor utsträckning satsat på e-handel och internetbaserade tjänster.

Därför var det inte särskilt många som blev överraskade när de lanserade sin ICA matkasse. På kort tid har kassar från ICA kommit att bli några av de mest populära och efterfrågade alternativen för den som inte helt på egen hand vill ta hand om planering och inköp och hushållets matkassar.

ICA har kommit att förknippas med ett väldigt brett utbud av olika matkassor som är särskilt konstruerade för att passa moderna och flexibla behov. Därför kan man få en ICA matkasse som är särskilt sammansatt för att passa dig som önskar laktosfri kost, vegetarisk mat eller helt enkelt letar efter ett kostnadsmässigt fördelaktigt alternativ.

Smidiga och säsongsenliga kassar

Eftersom ICA har butiker på ett väldigt stort antal orter, och då många av butikerna erbjuder matkassar, så är ICA ett av de allra mest tillgängliga alternativ när det kommer till hemkörning av mat. På så sätt är det ett smidigt val även för de personer som bor utanför ett stadsområde eller behöver utkörning till mer lantligt belägna områden.

I deras befintliga utbud av matkassar så hittar man ett stort antal alternativ så som familjekassen, enkla veckan, vego, bistro och inspiration. Det går även att beställa gluten- och laktosfria alternativ. På så sätt har man stora möjligheter att välja en kassa utifrån ens egna, eller familjens, särskilda behov eller önskemål.

Då ICA numera står för hela hälften av Sveriges försäljning av matvaror till privatpersoner så har de en minst sagt unik ställning på marknaden. Därför kan de erbjuda väldigt förmånligt prissatta matkassar som samtidigt håller väldigt hög kvalitet.

På så sätt har man en riktigt bra chans att kunna bjuda sig själv och familjen på mat som på en och samma gång är prisvärd, hälsosam och tillförlitlig. De har även börjat erbjuda kassar som är särskilt anpassade för säsong och högtid.

Denna ICA matkasse kallas för tilläggskasse och går att köpa som ett komplement till ens befintliga prenumeration på matkassar.

Alltid i tiden med tillgängliga alternativ – ica kasse

ICA har kommit att bli en av Sveriges största aktörer inom matrelaterad e-handel. Deras kassar levereras dagligen till ett väldigt stort antal hushåll och de breddar ständigt sitt utbud av onlinetjänster.

Receptarkivet är en särskilt populär funktion som de nyligen lanserat. Där finner man recept från tidigare matkassar om man vill få chansen att återuppleva en gammal favorit.

På så sätt har man mycket att hämta från att vara en trogen kund hos ICA. Deras recept och kassar har gjort sig kända för att vara pålitliga och tidsenliga. Utan att kompromissa med smak och kvalitet så erbjuder de ständigt återkommande hälsosamma alternativ.

När du väljer en ICA matkasse kan du därför vara säker på att du ger både dig själv och din familj det bästa som finns att tillgå. Slipp alla bekymmer gällande att på egen hand behöva komponera recept som förenar prisvärdhet med nyttighet och god smak.