Coop Matkasse

Coops erbjudande är enkelt att komma ihåg, fyra olika matkassar, fyllda med fyra hälsosamma middagar till fyra personer.

Kassarna innehåller fyra enkla och snabbalagde recept, som är tänkta att passa alla oavsett kökskunskaper. Du behöver alltså inte vara ett proffs i köket, men kommer framstå som ett!

Fyra matkassar att välja mellan

Familjelivet kan många gånger vara hektiskt och krävande. Det är svårt att få tiden att räcka till. Tiden då barnen var ute och lekte hela dagarna för att bara komma hem till middagen är förbi.

Nu är det dagarna fyllda av aktiviteter. Föräldrar som kör sina barn till och från olika träningar och kvällsaktiviteter. Man ska göra läxor och dessutom gärna hinna träna eller ta hand om sig själv. Ekvationen går inte ihop.

Middagsfrid

middagsfrid-matkasse

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Matkomfort

matkomfort

Barn
Familj
Gluten-och laktosfri
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

LINAS

linas matkasse

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Ska man dessutom ut och handla varje dag så blir det i stort sett omöjligt. Med Coops familjekasse frigör man tid samtidigt som matlagningen blir roligare och mer lustfylld. Familjekassen är framtagen för att passa just familjer.

Det är alltså ganska enkla maträtter och mycket fokus på att ge en varierad kost för båda stora och små. I Familjekassen hittar du potentiella middagsfavoriter av stor variation, för hela familjen.

Vår planet och vår miljö uppmärksammas allt mer och en hel folkrörelse håller på att skapas där människor strävar efter att minska sin miljöpåverkan.

Ett enkelt sätt att ta det första steget till ett mer klimatsmart hushåll är att börja handla ekologiskt. Inte nog med att man hjälper miljön – man hjälper även sveriges bönder. Ekologiska produkter ställer höga krav på bönderna men strävar också efter att ge bönderna bättre förutsättningar att producera bra råvaror.

Ekologiska produkter smakar också bättre då de inte innehåller bekämpningsmedel och annat som kan försämra smakupplevelsen. I Ekologiska kassen från Coop får du mat som både är bra för dig, och för miljön.

För laktosintoleranta kan det vara krångligt när man ska laga mat efter recept. Ibland är det svårt att hitta rätt råvaror som inte ställer till det för en.

Med Laktoskassen från Coop får du smarriga upplevelser för dig som är laktosintolerant, men den är fylld med samma variation och kreativitet som de andra tre kassarna! Ett enkelt val om du vill laga varierad mat utan att behöva tänka på att hitta rätt råvaror.

Alla vet ju hur svårt det är att laga nyttig mat. Ofta tenderar nyttig mat att ta längre tid att laga och dessutom kan den bli svår att få till rent smakmässigt.

Men med Coops Hälsokassen löser du det problemet! Coops Hälsokasse är framtagen av Coops provkök i samarbete med en dietist, allt för att du både snabbt och enkelt skall kunna laga goda och hälsosamma middagar.

Coop – svenskt kött och kycklin

Coop har alltid svenskt kött och kyckling i sina kassar, och dessutom är alla råvaror färska. Du har enkelt beställa en kasse, eller upprätta ett abonnemang online, och du väljer själv om du vill ha kassen levererad hem till dig, eller om du vill hämta upp den i närmaste Coop butik. Du kan alltid uppdatera dina val via hemsidan, allt för att det skal bli så enkelt och smidigt som möjligt att kunna ställa en vällagad middag på bordet!

Coop – en del av sveriges historia

Coop ägs av Kooperativa Förbundet, grundat redan 1899. I över hundra år har man varit en central del av den svenska mattraditionen. Genom åren har man ständigt utvecklat sin verksamhet och anpassat sig efter det moderna svenska samhället och vad vi efterfrågar när det gället livsmedel. Detta syns även i Coops matkassar som är klassiskt svenska, alltid med lite inspiration från övriga världen, men där du som konsument känner igen dig i de flesta råvaror och recept.

  • Erbjudande: 200 kr rabatt för nya kunder på alla matkassar
  • Gäller: Gäller endast matkassar och nya kunder
  • Giltig: 2019-12-31
  • Kod: nykasse19