City Gross Matkasse

Flexibilitet är ledordet för City Gross Matkasse. City Gross erbjuder ett stort utbud av matkassar till hela familjen, ja till hela släkten faktiskt. Standardstorleken på kassarna är tre till fem middagar för fyra personer, men finns utrymme för flexibilitet.

Flera av matkassarna kan fås i olika storlekar, både till antal portioner och antal middagar. Du kan dessutom själv bestämma hur ofta du vill ha matkassen.

Rabattkod City Gross Matkasse

För den som har riktigt många munnar att mätta, eller som gärna vill ha lite hjälp i köket under alla veckans dagar erbjuder City Gross ett superflexibelt alternativ. Med Flexkassen kan du få middagar för upp till 12 personer, sju dagar i veckan. Nu finns inte längre några ursäkter för den där fryspizzan i mikrovågsugnen.

Middagsfrid

middagsfrid-matkasse

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Matkomfort

matkomfort

Barn
Familj
Gluten-och laktosfri
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

LINAS

linas matkasse

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Är du en av dem som gärna tänker på vad du stoppar i dig? Inga problem! City Gross gjort allt för att underlätta lite extra för dig. Hela tre alternativ från Viktväktarna finns i sortimentet, och dessutom finns det ett alternativ för dig som inte äter kött, gluten eller laktos.

City Gross har inte glömt av de minsta i familjen, med en barnanpassad matkasse som innehåller roliga pyssel, är du säker på att alla i familjen ser fram emot middagen, varje dag!

Sveriges första personliga matkasse

City Gross är faktiskt ett av de företag som under längst tid har sysslat med hemleverans av mat. Det hela började under 90-talet då en tidig City Gross matkasse lanserades under benämningen Mat och Mera.

Numera är det nog få som kommer ihåg detta då efterfrågan på den tiden var väldigt begränsad och matkassar endast förekom i liten utsträckning på utvalda orter. Numera hör det däremot till det vanliga att beställa matkassar endera som ett regelbundet inslag i vardagen eller för utvalda perioder då livet är särskilt hektiskt.

När det kommer till City Gross så har de gjort sig kända för att kunna erbjuda en både flexibel och tillgänglig matkasse.

Tack vare ett samarbete med ett flertal organisationer och aktörer så kan de även erbjuda specialkomponerade kassar för den med särskilda önskemål. Oavsett om man handlar åt familjen, för det veganska köket eller om man är flexitarian eller letar efter något särskilt prisvärt så kan man vara säker på att City Gross har en färdigkomponerad mastkasse som passar ens behov.

En av Sveriges populäraste kassar

Men har City Gross matkasse lyckats leva upp till de krav och förväntningar som numera finns? City Gross är en av Sverige största aktörer inom branschen och har sedan lanseringen varit under ständigt hög efterfrågan.

Detta har i stor utsträckning att göra med att City Gross valt att erbjuda ett väldigt brett utbud av kassar. Genom att erbjuda särskilt sammansatta matkassar kan de rikta sig mot såväl vegetarianer som flexitarianer och de som äter kött.

De har även valt att samarbeta med viktväktarna, vilket gör att den som är ute efter att gå ned i vikt har möjligheten att beställa mat som är lika enkel som den är hälsosam.

På så sätt har man stora möjligheter att välja mellan ett flertal hälsosamma alternativ för sig själv eller familjen. Då City Gross erbjuder matkassar för mellan två till hela tolv personer har man stora möjligheter att få en kassa som täcker samtliga behov som man har.

Pris och kvalitet

Vad som särskiljer City Gross från dess konkurrenter är att de erbjuder en unik kombination av fördelaktig prissättning och riktigt kvalitativa råvaror och produkter. Genom att dra nytta av sin storskalighet som företag kan de tillhandahålla kassar till ett av marknadens mest förmånliga priser. Allt utan att behöva kompromissa med kvalitet, näringsriktighet eller effektivitet gällande transport.

Jämfört med dess konkurrenter så har City Gross arbetet väldigt hårt med att säkerställa så deras matkassor alltid är ajour.

De finns helt enkelt tillgängliga i ett väldigt stort antal olika utföranden. Då de även anpassar matkassarna utifrån säsong och högtider så kommer maten alltid att vara relevant i förhållande till den aktuella perioden.

Oavsett om det är midsommar, påsk eller juletid så kan du lita på att City Gross levererar anpassade middagar som både överraskar och tillfredsställer. Slipp allt bekymmer gällande att på egen hand välja ut råvaror och komponera maträtter. Tack vare City Gross kassar så kommer du alltid att ligga steget före i planeringen.