Kökets Box

Kökets Box har inspirerat sedan 2016

Receptsajten Köket.se har länge varit något utav svenskarnas favorit när det kommer till enkla och tillgängliga recept.

Som Sveriges största och mest populära receptbank har de varit ett givet alternativ när inspirationen tryter. Ursprungligen så lanserades sajten 2007 som Recept.nu men går sedan 2016 under benämningen Köket.

I samband med detta så lanserades även kökets box som är en prenumerationsbox med mat- och bakprodukter som enligt dem själva är ämnad att sätta guldkant på tillvaron. Vad som bör boxen unik är att det inte är en matkasse, utan en inspirationsbox som kombinerar utvalda produkter med recept från Köket.

Varför är det populärt med lchf kasse?

Middagsfrid

middagsfrid-matkasse

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Matkomfort

matkomfort

Barn
Familj
Gluten-och laktosfri
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

LINAS

linas matkasse

Barn
Familj
Snabblagad
Vegetarisk

3-5
dagar

299 kr

Low Carb High Fat (LCHF) blev under 2010-talet enormt populärt i Sverige. Numera är det en av de populäraste dieterna i Sverige vilket även har resulterat i en stor efterfrågan på smidiga kassar med enkla lchf-recept.

Turligt nog finns det ett flertal sådana kassar att välja mellan, däribland lchf kasse city gross och linas matkasse lcfh.

Många väljer dessa kassar då de förenklar möjligheten att strikt förhålla sig till en viss diet utan att behöva anstränga sig mer än nödvändigt. Men vad är det egentligen som kännetecknar dessa matkassar och hur skiljer de sig från övriga? Låt oss titta närmare på matkassar som inspirerats av lchf.

Matkasse lchf gör det enklare att hålla en strikt diet

Många har fått uppleva att konsekvens är avgörande för att nå framgång med lchf. När man inte får önskat utkomst så handlar det i många fall om att man helt enkelt hoppat av dieten för tidigt.

Med matkassar får man en unik möjlighet att utan större ansträngning vidhålla en diet under så lång tid som man önskar. Bäst av allt är att man inte behöver oroa sig för att kosten ska bli ensidig då det går att välja kassar inriktade på lchf för vegetarianer.

Även om man i vanliga fall äter kött kan man med fördel variera med sådana kassar för att dra nytta av de antioxidanter och fibrer som man ofta missar med en strikt lchf kött-diet.

Med dessa matkassar behöver man inte heller oroa sig för att man ska behöva äta en icke-varierat kost eller behöva utesluta särskilda råvaror.

De är särskilt utformade för att göra det möjligt att begränsa intaget av snabba kolhydrater utan att behöva kompromissa med smak eller kvalitet. För frukost får man chansen att äta lchf flingor och med lchf middag kött eller lchf vegetarisk kan man anpassa kosthållningen utifrån egna önskemål och förutsättningar.

Ett enklare sätt att begränsa mängden kolhydrater i kosten

Oavsett vilken diet man väljer så är det tiden som avgör hur framgångsrik den kommer att vara. Med matkassar så slipper du fokusera på krångliga urval gällande råvaror och hitta passande recept. Ta chansen att få bekväma lågkalorivaror och recept hemlevererade för snabba, smidiga och effektiva rätter. Det har aldrig varit enklare att hålla sig till en lågkolhydratdiet och samtidigt få tillgång till kvalitativa fetter.

Genom att fokusera på maträtter där sammansättningen i störst utsträckning består av fetter, och i mindre utsträckning protein och långsamma kolhydrater så kan man med dessa matkassar äta lchf varje enskild dag utan att riskera ensidig eller oinspirerad kost. Om du tidigare haft problem med att komponera lchf-inspirerade rätter som samtidigt är aptitliga och lockande för hela familjen så kommer dessa kassar verkligen att överraska dig.

Låt varje ny vecka komma med överraskningar och spännande smakupplevelser utan att behöva kompromissa med kosthållningen. Helt klart ett av de bästa och mest moderna sätten att säkerställa att man aldrig vacklar när det kommer till sin valda diet. Lchf har aldrig varit varken godare eller enklare.